MZPRX píše:
Ten Walther nieje az taky zly, len sa neda porovnavat s BigNikkom. ani s Hawkacom 32x a Optisanom 32x.
Rozumna cena zan je okolo 80-100 EUR. A na 30m to ako-tak ide. (na krabicky od diaboliek.)
...ale je... Keby slo o Walther tak pred 10timi rokmi, nepoviem ani slovo... Ten v sucastnosti stoji za... neda sa s nim strielat na viac ako 20 nasobnom priblizeni, a uz aj to je mlieko a to nehovorim o spracovani... Skus sa opytat Adama aky puskohlad mu poslali z Comanda... Nedal by som zan ani tych 80 - 100 Eur, to ich radsej prepime
TO One Touchy: poobzeral by som sa po tej Delte, ako ti radili na Ceskom fore. Ma prednu paralaxu, ktoru ty nechces + je trosku cez rozpocet, ale ide o overeny puskohlad. Pripadne nejaky z druhej ruky... Na Ceskych forach sa sem tam nieco objavi... nedavno tam niekto ponukal Hawkaca Sidewinder30ku tusim Tacticala...
Urcite plati, ze nie sme taki bohati, aby sme si mohli kupovat lacne veci... ver mi viem o cm hovorim, keby som na zaciatku pocuval mohol som usetrit kopu penazi (ti garantujem, ze nie som sam). Ja viem, ze spekulujes a rozmyslas co kde kedy a ako... ti drzim palce...
PS: ja by som nekupoval ani jeden tebou spominany puskohlad... je to moj subjektivny nazor...