Tak mi v piatok po dvoch predlhých týždňoch konečne z euroshooting-u prišla. Ako na potvoru, som však musel ešte na celý víkend odcestovať.
Ale včera to bolo super. Palo, doniesol krúžok-medzikus do 300 barového ventilu, nafúkali sme kartušu a išli sme holku trochu prevetrať.
Puška prišla v peknom kufríku. S osadenou optikou, tam ale nevlezie. Pribalené bolo základné náradie (skrutkovače a imbusáky),
redukcia na plnenie kartuše, "rodný list" s nástrelom a plastové púzdro na krabičku diaboliek.
Tý, čo už dlhšie vlastníte Steyr HP môžte porovnať, či sa za ten čas niečo zmenilo v dodávke zbrane alebo v samotnom prevedení.
Stabilizátor som do objednávky napísal, ale cenu samotnej vzduchovky to nezmenilo. Neviem teda, či je stabilizátor už štandardná výbava,
alebo som ho dostal ako darček navyše. Staviteľnú spúšť som neobjednával, to ma potešili.
Po niekoľkých skúšobných ranách, išlo desať striel cez chrono. Diabolky nevážené, meranie len tak "z ruky",
svetlo tiež už nebolo najsilnejšie (asi o 16:00). Tu sú namerané hodnoty:
1. 249,9
2. 246,5
3. 248,4
4. 249,3
5. 249,1
6. 248,9
7. 248,1
8. 247,1
9. 246,6
10. 246,8
Zatiaľ som veľmi spokojný. Najbližšie by som potreboval nejaké tiché 50m dlhé miestečko,
kde by som zošteloval optiku a vyskúšal nejaké sady diaboliek, nech viem čo si dobre sadne.
Každopádne, mám sa na čo tešiť...
![Dan.San :]](./images/smilies/8.gif)