hmmm... tak potom sa pozri na nákres ako funguje nabíjanie a výstrel pevných hlavní ako HW97, AA ProSport a ich klonoch... a pochopíš, že "Walther" vymyslel horúcu vodu...
OK možno použil všetko uplne nadoraz a natesno a na klzných lôžkach... len implementoval výhody pevných hlavní do lámacej vzduchovky... čiže slabinou aj tak zostane plávajúca hlaveň... a pri cene 430 € nie je čo riešiť...
volá sa to že nájdi rozdiel... a ešte by som povedal že u menovaných to bude lepšie, nakolko piest chodí v lapovanom valci, a takisto sú valce aj piest vystredené trecími krúžkami, piest je tiež rotačný, pružina má tiež dlhé kovové vodítko...
jediné načo sa chystám u mojho prosporta je prebrúsenie pružiny, vybrúsenie vnútra piestu a vloženie ALU tuningu (ktorý sa mi na jednom mieste predral je tam hrana od sústruženia vo vnútri piestu...) a bude to na 100% zhodné ak nie aj lepšie...
ja nepopieram, že to vyzerá na technicky najlepšiu lámačku ak vynecháme GasRam systémy... ale je to furt len lámačka... aj ked určite kvalitná... ale to by musela stáť tak okolo 250 - 300€ aby to bolo konkurencie schopné... toť vsjo...