Slovak Airgun Field Target Association

Diskusné fórum SAFTA a priateľov vzduchových zbraní
www.ft-hft.sk www.sportovastrelba.sk
Aktuálny čas je 13 Máj 2025, 22:30

Všetky časy sú v GMT [ letný čas ]

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 235 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24  Ďalší
Autor Správa
PoslaťNapísal: 26 Feb 2012, 22:08 
junior
junior

skero píše:
ja som tiez max spokojny. Niekto spomenul, ze pre novacika by to tam bolo demotivujuce, no bola to moja prva sutaz, som nadseny a tesim sa do Cingova :) Ps. Dakujem, za medailu za jednociferny pocet bodov :thumbup: :hehe:

Nechcel som sa už k tomuto vracať a ospravedlňujem sa :drapeaublanc: , ale chcem ti vysvetliť tú demotiváciu. Asi si nesledoval predchádzajúce diskusie. Hovorilo sa o nečlenoch SAFTA a nie o nováčikoch a v tom kontexte, že nečlen aj keď sa umiestni na medailovom mieste, na ocenenie nebude mať nárok. Takže som rád, že sa to takto vyriešilo a srdečne ti gratulujem :super:

Walther CP88, Walther CP88 Competition

PoslaťNapísal: 26 Feb 2012, 22:15 
nováčik
nováčik

majo5 píše:
skero píše:
ja som tiez max spokojny. Niekto spomenul, ze pre novacika by to tam bolo demotivujuce, no bola to moja prva sutaz, som nadseny a tesim sa do Cingova :) Ps. Dakujem, za medailu za jednociferny pocet bodov :thumbup: :hehe:

Nechcel som sa už k tomuto vracať a ospravedlňujem sa :drapeaublanc: , ale chcem ti vysvetliť tú demotiváciu. Asi si nesledoval predchádzajúce diskusie. Hovorilo sa o nečlenoch SAFTA a nie o nováčikoch a v tom kontexte, že nečlen aj keď sa umiestni na medailovom mieste, na ocenenie nebude mať nárok. Takže som rád, že sa to takto vyriešilo a srdečne ti gratulujem :super:

nereagoval som na to co prebehlo na fore, ale na verbalnu komunikaciu na sutazi,... Takze aby som to vysvetlil, rozpravali sme sa, ze taky vietor a taky minimum bodov ako sme nam skrabali by mohlo byt pre novacika na prvej sutazi demotivujuce, no ja som napisal, ze sa mi pacilo a pridem znova... :drapeaublanc:

PoslaťNapísal: 26 Feb 2012, 22:20 
junior
junior

Tak pardon, ale kto sa na súťaž dostaví a baví ho to, tak o demotivácii nemôže by reč. Ja veľmi ľutujem, že mi účasť nevyšla, tak som aspoň vybehol na hodinku prehnať hlavňou pár diaboliek. :pan3:

Walther CP88, Walther CP88 Competition

PoslaťNapísal: 26 Feb 2012, 22:33 
vo výslužbe
vo výslužbe
Obrázok užívateľa

no hovorte si čo chcete na mňa to pôsobilo demotivácia.
v takom vetre som sa naozaj ešte nikdy nepokúšal o zásah sklopky.
a to nehovorím o zásahu kilzony ale o aspoň "cinknutí" do sklopky ako takej.
ku koncu minulej sezóny bola naša úroveň už taká že na umiestnenie bolo treba väčšinovou nad 40 bodov.
a keď už bol aj vietor stačilo zamerať v rámci sklopky alebo aj na okraj kilzony.
no toto bol fakt extrém keď s priblížením x32 som videl v puškohlade na ľavom okraji polovicu kilzony.
a casto krat to este aj stiahlo hore albo dolu.

no u mňa to bolo o nervy. :mrgreen:

PoslaťNapísal: 26 Feb 2012, 22:39 
nováčik
nováčik

napriek tomu gratulujeme k prvemu miestu :alcool1: Ja som bol rad, lebo sa mi ani raz nestalo, ze by mi nic necinklo. Uz len to bol uspech :modo:

PoslaťNapísal: 26 Feb 2012, 23:13 
Moderátor fóra
Moderátor fóra
Obrázok užívateľa

Ja som si to uzival. Zacinali sme na povinnej polohe, jednu som dal, ani som netusil, ze to bude na dost dlho vsetko. Ked som videl, ze ani okolo nas to nikomu nepada neprepadol som panike. Bola sranda mierit niekam do prazdneho priestoru vedla sklopky. Ani to nestacilo.
Uz sa tesim na dalsiu akciu, len dufam, ze pred tym stihnem nahodit nove montaze a nejaky trening.

PoslaťNapísal: 27 Feb 2012, 00:30 
expert
expert
Obrázok užívateľa

ivco, rychlost vetra som meral ked fukalo "fest", ale nepodarilo sa mi cvaknut naraz vetra - to sa tam objavilo aj 12m/s, ale skor strednu hodnotu. Ta rychlost je ale vo vyske cca 2m - smerom k zemi sa to spomalovalo az na cca 5m/s vo vyske 50cm. Inak teplota je odveci - pristroj som mal vo vnutornom vrecku a nepockal som kym sa teplota vyrovna.
Co je ale uz pomaly pravidlo na sutaziach, tak v momente ked skonci hlavna sutaz, tak prestane fukat :-)

PoslaťNapísal: 27 Feb 2012, 00:54 
vo výslužbe
vo výslužbe
Obrázok užívateľa

no ked si pozrete meteogram na shmu tak v take dni co sa týka oblacnosti a priebehu pocasia ako bolo v sbotu tak je to velmi casto tak ze sa vietor zdvíha ked slnko zacne prehrievať zem cca okolo 9:00-10:00 sa zacina rozbuehat vietor a po 15:00.16:00 v tomto rocnom období ked zacne uz slnko klesat k horizontu tak sa to utišuje.
no a to akurat sedí s priebehom suťaže. :) ;)

PoslaťNapísal: 27 Feb 2012, 08:19 
vo výslužbe
vo výslužbe

Vďaka organizátorom za búrlivý štart sezóny. Bolo super a ten vetrík to spestril. Prikladám odkaz na stupnicu sily vetra pre zaujímavosť. http://sk.wikipedia.org/wiki/Beaufortov ... sily_vetra
http://www.pzi.sk/view.php?cisloclanku=2007040073

PoslaťNapísal: 27 Feb 2012, 09:03 
Sponzor webu
Sponzor webu
Obrázok užívateľa

Urobil som uz aj fotogaleriu na nasej stranke: http://www.ft-hft.sk/index.php?page=fotogaleria_2012

ŠSK Gemerská Poloma: http://www.ssk-gemerskapoloma.sk
Športová streľba: http://www.sportovastrelba.sk

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 235 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24  Ďalší

Všetky časy sú v GMT [ letný čas ]

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť