tak BIG Falcon je doma
Zatim jen pujceny, ale az na problem s tim, ze nenaklikam pod 23m
je to prakticky stejne sklo jako BIG NIKKO. Ma sve vyhody i nevyhody.
Porovnaval jsem ho teda se starsim modelem NIkka, takze mozna nejake veci jsou na novem modelu odstraneny?
Tady nejake poznatky:
Krasne ostry obraz az do kraju uz od 8,5 pri zvetseni 50x....mozna o malicko tmavsi, ale opravdu jen o kousek
Paralexa se opravdu nesejde kdyz se toci od 0 a nebo od nekonecna...cca o 7-8mm....nicmene ostri tak dobre, ze pokud mate ocejchovano treba od 0 a od ni i merite pokazde se sejdete a dobre namerite. Proste to tam je nebo neni a to jak pri 10x tak i pri 50x zvetseni
U big Nikka jsem se nesesel take ...cca2-3mm : coz je na 40-50m stejna odchylak jako u falkona at tocim od 0 nebo nekonecna protoze u falkona je mezi 40-50m jednou tolik mista na kole paralexy nez u Nikka. Takze jsem s nim nameril i lepe jak s Nikkem.
Klikani jednoznacne lepsi u Falconu, ale i u neho me to neprijde nic moc
muj puskohled za cca3tisice klika podstatne lepe a kazdy klik krasne zapadne..... nicmeni je to pekne a prehledne oznacene, tak neni treba nic pocitat
Jinak kolo paralexy je vyuzito z 5/6tin coz je parada
8,5-10m.....38mm
10-15m......64mm
15-20m......40mm
20-25m......19mm
25-30m......12mm
30-40m......18mm
40-50m......10mm
50-70m......9mm
70-100m.....7mm
Ja ted hledam jine reseni nez naklonenou listu, protoze prijdu u Daystate o zasobnik coz nechci ! Na zavody me to nevadi, ale na bezne pouzivani, nejake skudce ho proste chci !
Vite o nejakem jinem reseni ? Teda krome vyberu jineho puskohledu