Emócie z víkendu pomaly odoznievajú, bol to perfektný strelecký víkend. Skýcov má pre mňa svoje špecifické čaro a je to moja asi najobľúbenejšia lokalita napriek tomu, že sa mi tam dlhodobo štatisticky najmenej strelecky darí. Ubytovanie spolu s barom a jedálňou vytvára reminiscencie z mladosti z výletov a táborov, krásne spomienky. Super milý a ochotný správca, posledné obdobie vynikajúca kuchyňa/.
Serpa trate vyšperkoval do úplnej dokonalosti. Streľba pod uhlami nahor, nadol, roviny s maximálkami cez lúky s točivým zákerným vetrom, na ktorý som bol žiaľ až veľmi často tento víkend prikrátky. Nedokázal som chytiť ten správny rytmus. Hlavne v nedeľu som sa vyslovene strelecky trápil, cítil únavu. Ale vedel som prečo. Únava nebola z baru, ale za víkend padla krabička diaboliek. To si skutočne nepamätám, že by som počas víkendu na súťaži vystrieľal krabičku. Bolo to aj vďaka Mirovi, ktorý ako vždy pedantne pripravil siluetky. Už dávno som sa toľko nenastrieľal ako túto sobotu. Môj chrbát by o tom vedel hovoriť svoje, keď som v nedeľu ráno začínal ďalšie FT kolo. Serpa počas víkendu filozoficky poznamenal, keď na nás pozeral, že - ale sme všetci zostárli.....Asi mal pravdu.
Čo sa týka môjho výsledku pociťujem sklamanie. Niekedy to ide, inokedy nejde aj pri najlepšej snahe. Ale som rád, že, som to v krízových situáciach počas súťaže nevzdal. Aj vďaka mojim skvelým spolustrelcom Palimu a Rasťovi. Prekvapilo ma to samého, že to aj tak stačilo na to celkové tretie miesto.
Takže veľká vďaka Serpovi, Mirovi a všetkým, ktorý sa podieľali na zorganizovaní FT súťaže a siluetiek. Bolo super, dúfam, že sa raz vrátia na naše súťaže ďalší výborní strelci, ktorým pušky zatiaľ doma odpočívajú.