JOe píše:
...To je aj odpoved, preco chcem dlhsiu hlaven pre Tomcata, chcel by som sa zamerat na dlhsie vzdialenosti od 30 m a viac na terc, aby som si mohol zasutazit, ked uz sa nemozem plnohodnotne venovat sportu, kde je potrebne mat na 100% kolena.
Neviem ci mam pravdu, ale niekde som pocul, ze cim dlhsia hlaven, tym presnejsia, alebo sa mylim?...
ano, mylis sa
dlhsia hlaven u pruzinoviek neznamena vecsiu presnost, skor naopak, vzhladom na kopance potrebujes aby projektil opustil hlaven idealne este pred kopancom...
medzi nami, tiez mi je HW97 sympatickejsie
este upozornenie, ak to zoberies od schneidera, budes mat namontovanu pruzinu na vykon 7,5J
treba si k tomu bud samostatne objednat exportfeder/exportnu pruzinu, co dava nasich legalny 15J, alebo si radsej kupit nejaky z ponukanych setov (odporucam klein set - pruzina, terce, diabolky) kde ta to vyjde lacnejsie ako keby si si ten set vzduchovka + pruzina naskladal z jednotlivych tovarov
http://www.versandhaus-schneider.de/ind ... del/page/2v danej ponuke setu si potom vlavo dole treba vybrat z pulldown menu exportfeder
mozno by sa oplatilo si hned aj nahradne tesnenie piestu objedat, nech ta nic neprekvapi, je to spolu s pruzinou standardny spotrebny material, ktory casom treba vymenit
cize si potom pruzinu vymenis doma, robota na 15 minut...